5. Het CTO in Heerenveen ” sportstad”


Na Dit seizoen

Na dit seizoen (dus na de echte afdalingen) moeten we besluiten of we er voor 100 procent voor gaan. En met WE bedoel ik iedereen die door de try outs zijn gekomen en in het development traject zitten. Wat houd het in als we ” ja” zeggen. dat betekend dat we moeten verhuizen in of rondom Heereneen. Omdat 1 van de regels van het CTO is, dat je niet meer dan 200 minuten reizen per week nodig moet hebben voor werk/studie en topsport. In Sportstad Heereneen zit het CTO (centrum voor topsport en onderwijs). Als we daar gaan wonen worden we begeleid door het CTO met werk/woning en studie. De BSBN (bob en slee bond) zorg voor onze atletiek trainingen/ kracht trainingen en push sessies (met de bob). En de bond zorgt natuurlijk voor de wedstrijden / materiaal / en alles wat rond om het bobsleeen komt kijken. Natuurlijk komt er nog veeeeel meer bij kijken dan dat ik nu even opsom. nog veel meer dan ik zelf weet.

Hoe ziet sportstad Heerenveen eruit. Ik ben er nu een keer geweest en heb snel een rondleiding gehad over het hele terrein. Snel hier en daar wat foto’s gemaakt

Schaatsbaan

Schaatsbaan

Korte baan

Korte baan

Vollybal velden

Vollybal velden

Krachtzaal / en indoor atletiek baantje

Krachtzaal / en indoor atletiek baantje

en de turnhal

en de turnhal

  • Contact gegevens

    mail: sannerooijmans@live.nl
  • Welkom

    Hallo, Vanaf het moment dat ik ben begonnen met bobsleeen, houd ik alles bij. Ik houd dit bij voor mijzelf en voor iedereen die het leuk en interessant vind en alles wil lezen over het verloop van mijn trainingen, wedstrijden en uitslagen. Veel lees plezier.